Nominats del Premi Bernat i Baldoví de Lletres Falleres

0
766
Guanyadors d'una anterior edició

 

El guardó, que reconeix la redacció del millor sainet, celebra aquest any la seua primera edició

 

La Junta Local Fallera de Sueca ha anunciat els finalistes de la primera edició del Premi Bernat i Baldoví que reconeix la millor redacció de sainet, publicat o adjuntat d’alguna manera en un llibret de falla.

 

Els treballs finalistes  són els d’Eva Ferri Climent amb “Per la terra i la família” per a la falla Plaça Major de Carcaixent; Francisco Fernández Ruiz amb “La conillera” per a la falla Verge de Sales de Sueca; i Miquel Fernández Ruiz amb “Destarifos del valer” per a la falla Plaça de l’Ajuntament de Sueca.

 

El jurat que ha valorat els treballs presentats ha estat conformat per Maria Vàzquez Carlos (llicenciada en filologia anglogermànica i mestra de valencià), Daniel Francesc Vera Sisternes (treballador de l’Institut Valencià de Cultura i llicenciat en Geografia i Història),  i Alícia Martínez Sendra (llicenciada en matemàtiques i correctora de llibrets de falla).

 

En aquesta primera edició del premi s’han presentat nou treballs, procedents de comissions de Sueca, Alzira, Carcaixent i Sagunt. El guanyador es coneixerà en passar falles, a la Festa de les Lletres Falleres.