La regidora d’Alzira Aida Ginestar no repetirà en la candidatura de Compromís

0
1977
Aida Ginestar regidora de Cultura i Esports

Els càrrecs de representació política no tenen nom ni cognoms, són del poble. Pobre d’aquell càrrec públic que pense que el lloc que ocupa no és provisional. A més, moltes persones que hem estat triades per tal d’exercir un càrrec públic, sobretot els d’àmbit municipal, compartim esta responsabilitat amb la nostra feina.

El nostre temps lliure, normalment, el dediquem a este satisfactori sacrifici.
Per a mi, la política és un parèntesi en la meua vida. Sempre he sabut i sigut conscient que estava ací de pas. A més, sóc mestra interina i eixe temps que dedique, amb gust, a la gestió de la meua benvolguda Alzira, el necessite per a preparar-me, en condicions, una oposició. Ha arribat el moment de ser una miqueta egoista. Per això, després d’haver-li donat moltes voltes, he pres la dura decisió de no acceptar un lloc d’eixida en la llista que Compromís presenta de cara als comicis municipals del pròxim 26 de maig.

Fa quatre anys vaig participar a les Primàries que Compromís va convocar a Alzira, amb la sort que vaig ser triada per acompanyar ben a prop a Diego Gómez com a candidat a l’Alcaldia i encetar així, un camí il•lusionant de reptes, aprenentatges i lluita per acabar aconseguint els objectius proposats per millorar la nostra ciutat.

Enguany, però, no hi haurà Primàries. Una llàstima, perquè m’encisa la idea que el poble trie la nostra llista. És el que ens diferència de la resta de partits i no hauriem de perdre.

Tot i que la decisió em produeix certa tristesa, me’n vaig amb el bon gust de la faena ben feta. Humilment, crec que he estat a l’alçada que mereix Alzira. El concert de la prèvia del 9 d’Octubre, el Nan@fest, el festival d’Art al carrer, la programació cultural, la gala d’esports, la millora de les  instal•lacions esportives o el suport ferm a l’esport de base triplicant les subvencions a les entitats esportives entre altres tantes iniciatives, així com haver contribuït junt al meu equip de Cultura i Esports, els clubs esportius i les entitats culturals a que la nostra ciutat siga un referent de l’esport i la cultura valenciana és un llegat del qual em podré sentir orgullosa sempre.

Me’n vaig, però continue. Continue amb la mateixa passió per Alzira i per construir un futur millor per a tots i totes.
Ens veurem en les nostres places i en els nostres carrers, que ara ja, son un poc més nostres.
Gràcies Alzira.

Aida Ginestar / Regidora de Cultura i Esports