Els residents de tres urbanitzacions d’Alzira gaudiran d’aigua potable de qualitat

0
846
Veïns de Santa Maria de Bonaire (La Graella)

Un total de1291 ciutadans del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo, tindran aigua potable de qualitat, i sense nitrats, com la resta d’alzirenys

 

L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat al plenari ordinari d’este dimecres, l’acord amb Aguas San Bernardo que determina que finalitza la seua gestió de servei d’aigua potable a les zones del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo, com també que la seua xarxa d’aigua potable passarà a ser restaurada per l’empresa concessionària de l’Ajuntament d’Alzira, Aguas de Valencia, per tal de portar a terme les obres pertinents a la xarxa existent en les esmentades urbanitzacions i disseminats i connectar així amb els dipòsits municipals, per tal que el veïnat tinga aigua potable de qualitat, sense nitrats, com la resta  d’Alzira.

615 vivendes

Per la qual cosa, i també amb l’aprovació de l’Ajuntament d’Alzira al plenari que hui s’ha celebrat, s’ha procedit a l’ampliació del contracte de col·laboració amb Aguas de Valencia, que inclou la gestió i explotació del servei d’aigua potable i clavegueram de les 615 vivendes adscrites a les urbanitzacions dels sectors del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat al respecte: “Este Ajuntament ha donat un altre pas endavant per tal de millorar la qualitat de vida dels alzirenys i alzirenyes, aconseguint una aigua de qualitat, sense nitrats i a hores d’ara, ja podem dir que els veïns i veïnes del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo, també tindran aigua potable sense nitrats. Amb les obres pertinents de connexió a la xarxa de clavegueram, tots els usuaris tindran aigua potable a les seues aixetes, aigua que a hores d’ara és la més saludable de la història a la ciutat d’Alzira. Este és un pas més cap a la millora i comoditat del conjunt de la nostra ciutat”.