L’Hospital d’Alzira habilita 40 noves places d’aparcament gratuït per a pacients

0
1054
El nou aparcament es troba front la parada de l'autobús
  • Se sumen a les més de 500 places de pàrquing amb què ja compten els usuaris del centre hospitalari

 

 

L’Hospital Universitari de la Ribera ha començat les obres de condicionament de 40 noves places d’aparcament gratuït destinades exclusivament per a usuaris i pacients.

 

En un espai habilitat davant de la parada d’autobús, les noves places d’aparcament, que estaran concloses en els propers dies, se sumen a les altres 529 places amb què ja compten els usuaris de l’Hospital de la Ribera.

 

Esta és una de les actuacions empreses per l’actual direcció del centre hospitalari per tal de pal·liar la permanent manca de places de pàrquing que sempre ha patit l’Hospital d’Alzira.

 

S’hi sumen les converses iniciades amb la Diputació de València per a la cessió d’un terreny annex a l’Hospital per destinar-lo a aparcament; terreny que ja ha estat cedit a l’Ajuntament d’Alzira i que suposarà el condicionament d’altres 100 places de pàrquing.

 

Així mateix, cal recordar que el Pla Director que l’actual direcció de l’Hospital d’Alzira està elaborant al costat d’un equip d’arquitectes i que, a mitjà-llarg termini, preveu el creixement del centre hospitalari en 10.000 m2, també inclou la construcció d’una nova zona d’aparcament, que permetrà dotar el centre d’altres 500 places més.