IDEA obri el termini a sol.licitar les ajudes emprén per a nous autònoms

0
502

 

La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través del servei de Creació d’Empreses d’IDEA, ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes del programa EMPRÉN per a què aquells/es nous autònoms que vénen d’una situació d’atur i s’han constituït com a autònoms per a poder dur un nou negoci. S’ha augmentat l’import de les ajudes a 600 euros, que equival al 50% de les quotes d’autònom durant el primer any.

 

Segons ha valorat Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: «hi ha hagut un increment important de beneficiaris i beneficiàries d’aquestes ajudes durant el 2018, un total de més de 70 persones (prop d’un 40% més que l’any anterior) que han apostat per dur a terme una nova activitat en la nostra ciutat i s’han assessorat i informat a través de l’Ajuntament. Cal felicitar als i les responsables del servei de Creació d’Empreses d’IDEA, perquè han aconseguit dotar de tot un programa de noves ajudes i de suport al xicotet comerç i empresariat i així s’ha pogut aplegar a més gent cada volta. Creant més xarxa i teixit empresarial local es donen més oportunitats de treball i es fa una ciutat més cohesionada».

 

Totes aquelles persones interessades poden trobar més informació en les instal·lacions d’IDEA, C/ de la Ronda de Algemesí, 4, al correu creacionempresas@alzira.es, a la pàgina web idea-alzira.com o telefonant al 962455101