Sant Joan guanya de la mà de Reclam quatre dels últims cinc premis de llibrets en format menut

0
1193
Laura Granell i Arturo Blasco editors de Reclam

L’editorial Reclam i la Falla Sant Joan aconsegueixen el Primer Premi Llibret de Falles i el Premi a la Millor Portada en format menut.

 

Amb els anys, el llibret de falles ha cobrat rellevància, arribant a ser en l’actualitat un dels majors atractius competitius de les falles. Del clàssic llibret on s’arreplegaven fotos i actes hem passat a elaborar una extensió més de les nostres falles, contagiant l’entusiasme i promovent la cultura a través de les seues pàgines. Cada any més contingut i més disseny; cada any més qualitat, més participació, més competitivitat i més repercussió. Cada any més cultura i més difusió de la nostra festa fallera i tots els elements que l’envolten.

Un dels elements vertebradors d’aquesta expansió és l’editorial Reclam, principal protagonista dels Premis dels Llibrets de Falles 2019 junt a la Falla Sant Joan. Amb un disseny elegant, innovador i molt característic ha aconseguit obtindre el Premi ‘Pont de Ferro’ al millor llibret de falles i el Premi ‘Pont de Ferro’ a la millor portada fallera en format menut, de la mà de l’artista Laura Granell, convertint-se així en la flamant guardonada d’aquesta edició.

I no podia ser d’altra manera, ja que en els últims 5 anys han gaudit del Primer Premi en totes les edicions d’aquest concurs, menys un any on hagueren de conformar-se amb una segona posició.