La conselleria d’Habitatge rehabilitarà un edifici de vivendes socials d’Alzira

0
690

El director general de Vivenda, Rafael Briet, visita Alzira amb el propòsit de fer inversió en vivendes de la ciutat

El director general de la Vivenda, Rafael Briet, junt la directora general de l’Evha, Laura Soto, han visitat hui Alzira acompanyats pel regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, la cap del departament d’Urbanisme i tècnics municipals, per tal d’explicar amb detall quina és la situació de la plaça de la Ribera, més concretament d’un dels blocs que actualment està declarat en ruïna.

Durant la visita, el director general s’ha compromés a enviar demà dimecres un equip que junt els tècnics municipals realitzaran una revisió a l’edifici, per tal d’avaluar la situació real i actual, per poder reparar i posar solució a les deficiències de les vivendes que es troben en estat deficitari. Després d’una primera avaluació, es portarà a terme una línia a seguir en les actuacions de reparacions el més prompte possible i quan ho permeten els pertinents procediments.

Segons ha declarat el director general, Rafael Briet: “Una volta realitzada l’inspecció i tingam damunt la taula l’avaluació completa de totes les actuacions necessàries en l’edifici, per tal que complisca les condicions adequades, des de la Conselleria mantenim el compromís de fer un ARRU, en 2020, amb l’objectiu d’arreglar les vivendes socials”.

Al mateix temps, Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística ha declarat al respecte: “Este és un gran pas cap a l’estudi de fórmules de conveni de col·laboració per tal d’assumir la delegació de les competències de manteniment dels edificis, per part de l’Ajuntament d’Alzira amb l’aportació econòmica de la Conselleria”.