Alzira conclou la col.locació de panells indicadors de monuments i espais turístics

0
478

Atenent la Resolució de l’Agència Valenciana del Turisme per a ajudes de l’any 2018 dirigides a la millora i la competitivitat dels recursos i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, la Regidoria de Turisme ha dut a terme la segona fase i continuació de l’actuació “Alzira: Elements de senyalització i informació dels monuments i espais turístics”. Esta actuació ajuda a millorar l’equipament i adequació dels espais amb interés de la nostra ciutat, ja que, a més de la senyalització, oferix la interpretació turística dels recursos in situ.

 

«Per tal de dur endavant esta segona fase dels panells indicadors hem aplicat el criteri turístic, pensant en tot moment en la utilitat per als visitants de la ciutat, la qual cosa els ajudarà per tal d’optimitzar la seua estada a Alzira, així com d’aprofundir en el coneixement, gràcies a l’accessibilitat a informació ja elaborada i actualment de lliure accés als mitjans virtuals (web www.alzira.es, facebook, twitter i instagram Alzira Turismo, Guies virtuals d’Alzira i de Ribera Turisme…), o impresos, a l’abast a les dos Tourist Info, MUMA, fires, etc.», segons la vicealcaldessa i regidora de l’àrea, Isabel Aguilar.

 

El lloc d’ubicació a l’exterior dels mateixos recursos és una millora substancial, consistent en la senyalització monument a monument mitjançant panells de format menut, seguint en la línea ja començada en la primera fase d’este projecte.

«L’objectiu és millorar substancialment l’experiència a qui aplega per primera vegada a la nostra ciutat o tracta de localitzar un recurs i dirigir-se després a qualsevol altre amb un itinerari turístic, ja que dona la informació necessària de cada lloc destacable per mig de dispositius i programes concrets com QR’s, Layar…», ha matisat Aguilar.

 

Estos són els llocs d’interés on s’ha actuat en esta segona fase de panells indicadors de monuments i espais turístics:

 

1 – Monument al Xúquer de Leonardo Borrás (passeig fluvial)

2 – Antic Llavador

3 – Ateneu Mercantil (c/ Faustí Blasco)

4 – Museu Faller (c/ Santa Llúcia)

5 – Cotonera

6 – Gran Teatre

7 – Cartonatges Suñer

8 – Convent dels Franciscans

9 – Estàtua de Jaume I (pl. Sant Judes)

10 – Parc de l’Alquenència (porta centralde l’av. Parc)

11 – Casa d’Alós

12 – Raval de Santa Maria. Les Barraques

13 – Raval de Santa Maria. Ermita del Crist

14 – Ermita de Sant Judes

15 – Panell de la Taronja (parada de Taxis)

16 – Estació de RENFE