Muñoz acusa a Bohigues de fer una gestió «deficient» en la Junta Local Fallera d’Alzira

0
1711
Vicent Muñoz

L’Ajuntament deuria gestionar directament l’economia de la JLF

Crec que Jaume Bohigues ha perdut tots els antics patrocinadors

Vicent Muñoz donarà suport a un candidat alternatiu a la directiva actual

L’expresident de la Junta Local Fallera d’Alzira, Vicent Muñoz, ha acusat a l’actual directiva de la JLF que encapçala, Jaume Bohigues de fer una gestió «deficient», davant l’ajuda extra de 16.000€ que ha rebut de l’Ajuntament per poder pagar la totalitat de les mascletaes programades.

«O s’ha gastat més del que podia, o bé ha perdut patrocinadors», segons ha manifestat Muñoz a Riberaexpress. Un Muñoz que formarà part de la candidatura que es presentarà, enguany a les eleccions de la JLF, en expirar el pròxim mes de març el termini de dos anys de l’actual. Encara que no ha volgut desvetllar la identitat del candidat al que ell li donarà tot el seu suport i experiència.

L’anterior president recorda que Bohigues va heretar la pòlissa de crèdit de 50.000 euros a pagar en 6 anys a raó de 9.000 euros anuals, però també, advertix, «més de 46.000€ en efectiu en el compte bancari de la Junta Local Fallera». Per tant el seu primer any de mandat l’inicià «amb un total de 206.000 euros» afegint la subvenció municipal de 160.000 euros.

Patrocinadors

Muñoz creu que el seu successor «no ha mantés ni aconseguit cap patrocinador i per això arrossega el deute actual». Recorda que ell va rebre un deute de 90.000 euros el primer any, dels 8 que va dirigir la JLF i que durant els quatre mandats, «vaig pagar un total de 120.000€ entre el capital i els interessos».

L’expresident recorda que «vaig tindre molts problemes econòmics, però els solucionarem entre els propis membres de la directiva», fins i tot, confesa, amb algun crèdit particular.

Vicent Muñoz és partidari que «la gestió econòmica la faça directament l’Ajuntament d’Alzira», qüestió que es prou probable que ocurrisca, a partir del pròxim exercici, després les manifestacions de l’alcalde Diego Gómez i de la vicealcaldessa i responsable de Festes, Isabel Aguilar, durant la presentació del concurs de mascletaes. En principi s’auditaran els comptes, però la intenció de l’actual equip de govern és la de gestionar els gastos de la JLF.

Riberaexpress