Les restes humanes d’Alzira corresponen a un home d’Ucraïna que va morir sense violència

0
1256
En la parcel.la de l'esquerra del camí de la Gossera pròxima a l'Hospital aparegueren els ossos de l'ucraïnés
Descampat on sembla va morir l’home d’Ucraïna

Els ossos humans trobats en els voltants de l’Hospital de la Ribera, en Alzira, corresponen a un home de nacionalitat ucraïnesa les restes de la qual, al principi, no mostren signes d’una mort violenta.

Així ho ha determinat de moment la investigació iniciada després que, a mitjan aquesta setmana, una persona que passejava per la zona trobara les restes i avisara a les autoritats, segons han informat a EFE fonts policials.

Fotografies i documents oposats pels agents en la zona de la troballa i altres documents facilitats per la Guàrdia Civil, al costat d’altres proves pericials, han possibilitat la identificació, «mancant els resultats de les proves ADN, que seran concloents».

Les proves forenses practicades fins al moment no han trobat en les restes humanes signes d’una mort violenta, segons les mateixes fonts, que han afegit que ara s’estan realitzant les gestions oportunes per a localitzar a la família de l’home, d’Ucraïna.

EFE