Carles Alberola profeta en la seua Alzira

0
800
Carles Alberola esta vesprada al Gran Teatre d'Alzira
Pepe Grau amb el premi honorífic

L’actor, director i dramaturg alzireny Carles Alberola ha sigut guardonat esta nit per la seua activitat cultural i artística en la II Gala de la Cultura Fallera organitzada per la JLF d’Alzira.

L’alcalde, Diego Gómez li ha entregat el guardó Pont de Ferro en presència de la vicealcaldessa Isabel Aguilar, de les falleres majors Mercedes Bohigues i Inés Brines i dels dirigents de la JLF, Jaume Bohigues i Luis Gisbert.

En la gala s’han lliurat nombrosos premis i reconeiximent relacionats amb la cultura fallera.

Així el compositor i regidor Pepe Grau ha rebu el Premi Honorífic de la JLF per les seues composicions relacionades amb la festa fallera.

A més d’Arturo Sotelo; Mari Carmen Vivo; Virginia Medina; comissions, falleres i fallers premiats al concurs de teatre infantil en valencià: Camí Nou, Les Basses, Inés Bartolomé, Alex Marcilla, Lucía Giménez, Joel Bernia; i en categoria adults: Sant Andreu, Josep Pau, Cristi Alarte, Jordi Carrascosa, Murta Arrebola, José Botija, falla Pere Morell, falla Josep Pau.

Finalistes del premi Murta: Enrique Montalvá, de la plaça del Forn; Xavier Fantes, del Jardí d’Albal; Soledad Ahulló, de les Cantereries; Comissió Sant Vicent de València; Amparo Alamo, de Segas Tovar, de Xàtiva.

Reconeixements cuturals i solidaris: Pascual Tudela, de Pintor Andreu; comissió Plaça Major; comissió Sant Joan; Alfonso Rovira; i a la Federació de Premis de les Lletres Falleres; Fundació Bromera.