Alba Sánchez segona en la Copa d’Espanya dedica a Lorenzo Carrió la seua brillant actuació

0
1072
Alba Sánchez sobre els muscles de Tomás Sanchis junt l'etern Lorenzo Carrió

Emotiu homenatge a LORENZO CARRIÓ en la Copa d’Espanya d’Halterofília que s’ha disputat hui a Alzira. La germana, Mónica Carrió i sa mare han emocionat a tot el pavelló Pérez Puig que ha registrat una notable afluència de públic al llarg de tota la jornada

El primer clasificat i campió masculí ha sigut David Sánchez López, que ha superat al favorit Josué Brachi, mentre i en la categoria femenina, Ana de Lorenzo ha estat la trionfadora. L’haltera d’Alzira ALBA SÁNCHEZ ha quedat en un meritori segon lloc després d’una espectacular competició.

L’alcalde Diego Gómez i la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, a més del Director General d’Esports, Josep Miquel Moya, i els responsables federatius, l’Intendent de la Policia Local i el Comissari han lliurat els trofeus.
També han assistit els regidors José Andrés Hernández, Enrique Montalvá, Mª José Llopis i José Luis Ruíz.

Memorial Lorenzo Carrió

Mónica Carrió, presidenta del Club Halterofília Alzira, ha demanat a la Federació Espanyola que la Copa d’Espanya «s’anomene també Memorial Lorenzo Carrió», en reconeiximent als mèrits esportius i humans del seu germà. Al final de la competició es mostrava «molt satisfeta» perl’èxit de la competició; «en han felicitat des de la federació», i a este respecte afegia, «Lorenzo mai s’haguera imaginat que s’omplira el pavelló per a presenciar la Copa d’Espanya en Alzira». Mónica es mostrava també «molt agraïda» al suport de l’Ajuntament d’Alzira.

El record que millor guarda de Lorenzo es quan li va entregar l’elefant, la mascota de Xina, queguanyà en el Mundial on va aconseguir la primera medalla aconseguida per Espanya en un campionat del món.

Mónica Carrió, té previst «continuar la tradició» d’un club modèlic, l’Ahlterofília Alzira, amb un centenar de llicències que va fundar Julián Perea.

Per la seua part l’alcalde Diego Gómez reslatà «l’emotivitat i els mèrits acumulats per Loranzo Carrió per a rétre-li un homenatge en una competició tan importat com ésta».