La XI Setmana de l’Economia d’Alzira premia a Alberto Cerdán, Niclas, Vicente Vila i Jaume Morell

0
1218
Els guardonats amb l'alcalde d'Alzira, el president de les Corts, l'alcalde d'Alzira, el president de la Cambra de Comerç i el presidente de l'AEA
Els guardonats amb l’alcalde d’Alzira, el president de les Corts, l’alcalde d’Alzira, el president de la Cambra de Comerç i el presidente de l’AEA
Vicente Vila
Niclas Fotógrafos
Alberto Cerdán
Jaume Morell

Prop de 300 persones han assistit, esta nit a la Sala Rex Natura, al lliurament dels guardons de la XI Setmana de l’Economia d’Alzira que han recaigut en les empreses Alberto Cerdán SL, Niclas Fotógrafos i Vicente Vila SL, a més del professional i directiu de l’Associació Empresarial, Jaume Morell.

Entre els assistents cal destacar la presència del president de les Corts Valencianes, Enric Morera, de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, junt a la diputada nacional Elena Bastidas, la síndica autonòmica Isabel Bonig, del president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, així com del presidente local dels empresaris, Raül Tudela, entre altres.

Culmina així esta setmana que, segons el regidor de Promoció Econòmica,Ivan Martinez, ha sigut la «més exitosa» de les 11 edicions celebrades, per la notable assistència a les distintes conferències i taules redones celebrades, així com per la rel.levància i qualitat dels conferenciants.

Morata han invitat als empresaris d’Alzira i la comarca que sumen al voltant de 300 aquelles que exporten de forma regular, a que aposten «per la formació i la digitalització». I ha resaltat que la Setmana de l’Economia s’haja convertit en «un for de debat i reflexió de l’economia local».

Per la seua part Morera incidia en els 190.000 llocs de treball creats en esta legislaltura i en la necessitat de que «hi hagen més empreses que crren ocupació i riquesa». També ha aprofitat l’ocasió per «exigir un tracte just», per part del govern central cap a la Comunitat Valenciana que «pateix mal tracte i marginació». A més ha fet referència a la «primera Llei de Polígons Industrials, promulgada a Espanya», que va ser aprovada, unànimement, a les Corts Valencianes.