Finalistes del Premi Murta de les Lletres Falleres

0
850
Finalistes de l'any passat

La Junta Local Fallera d’Alzira dona a conèixer els finalistes del Premi Murta de Lletres Falleres

 La segona edició del guardó ha comptat amb vora seixanta treballs presentats

 

La Junta Local Fallera d’Alzira ha donat a conèixer quins són els finalistes de la segona edició del Premi Murta de les Lletres Falleres, que rebran un diploma acreditatiu aquest diumenge a la Gala de la Cultura. Es tracta d’un guardó que reconeix els microrrelats als llibrets de falla amb la finalitat de potenciar-los.

 

Els microrrelats finalistes són: “Cotó en pols”, d’Amparo Álamo per a la Falla Selgas Tovar de Xàtiva; “El que més por em fa és perdre el cap, xiqueta” d’Enrique Moltalvá per a la Falla Plaça del Forn d’Alzira; “Dels cinc sentits”, de Javier Fantés per a la Falla El Jardí d’Albal; “Escacs de papallones” de Soledad Ahulló per a la Falla les Cantereries d’Alzira; i “Mai ho haguera imaginat”, realitzat per la pròpia comissió de la falla S. Vicent-A. Turbi de València.

 

El jurat ha estat conformat per Aureliano J. Lairon (Doctor en Història, professor i Arxiver Municipal i Cronista Oficial de la ciutat d’Alzira), Ana Ausina López (Profesora de l’IES Tulell Alzira) i Vicente Sanmartin Vazquez (Llicenciat en Dret, poeta i  escriptor de falles, crític i col·laborador de llibrets).

 

En aquesta segona edició han participat un total de 59 microrrelats, inclosos en llibrets de falles de València, Alzira, Xàtiva, Borriana, Tavernes, Sagunt, Sueca, Algemesí, Cullera, Albal, La Pobla Llarga i Castelló de la Ribera. El guanyador es donarà a conèixer, en passar falles, a la Festa de les Lletres Falleres.