Els Premis Literaris de Benimodo retran homenatge a Didín Puig

0
757

Els Premis Literaris Vicent Andrés Estellés de Benimodo recordaran este any la figura de Didín Puig

Els premis literaris que tots els anys se celebren a Benimodo  tindran enguany un caràcter especial. Es retrà homenatge, a l’uníson, a Vicent Andrés Estellés i a Didín Puig.

El primer dóna nom al certamen  des de la seua creació, mentre l’ajuntament que comanda Paco Teruel i  que compta amb un jurat en el qual estan Enric Ramiro, Vicent Climent,  Ernest Llorca i Miquel Puig, també ha volgut dedicar un apartat dels  premis a recordar la figura de la periodista i activista cultural Didín  Puig, que va morir fa escasses setmanes. En els XVII Premis Literaris Vicent Andrés Estellés de poesia i  narrativa curta en valencià poden prendre part tots els alumnes de  Segon Cicle d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius dels instituts  de la Ribera.

Els participants podran presentar un màxim d’un treball  per a cadascuna de les modalitats. Les obres hauran d’estar escrites en  valencià i hauran de ser originals i inèdites. L’extensió màxima  serà de tres fulles impreses a doble espai per una cara, amb el tipus de  lletra Arial 12 i format DIN-A4. La presentació dels treballs es  realitzarà fins al dia 15 de maig de 2019. Els originals es remetran a la següent adreça de correu electrònic: benimodo_premis@gva.es En cada treball es farà constar el títol, el nom i cognoms de l’autor, adreça particular, adreça electrònica, telèfons de contacte i l’institut en què està matriculat. L’Ajuntament de Benimodo procedirà a la publicació de les obres premiades, juntament amb les finalistes, en un llibre que es presentarà a l’acte del lliurament dels premis.

El jurat ha acceptat enguany la incorporació de Miquel Puig, director  del col·legi Les Comes de l’Alcúdia i autor d’algunes lletres de les  cançons de Dani Miquel. L’autora del cartell ha sigut María Añonuevo,  una artista aficionada de Requena que actualment viu a Benimodo i que  s’ha inspirat en el procés de creació que es viu en el món literari.