Ecoviajes naix a Alzira per competir en preus amb Internet

0
5492
Jordi Parada gerent d'Ecoviajes

Jordi Parada és un jove emprenedor d’Alzira que ha obert esta setmana, «Ecoviajes», una agència de viatges diferent; «més econòmica, amb preus competitius i sense perdre qualitat» segons el seu gerent.

Parada, va més enllà, i assegura que Ecoviajes està preparada per competir, fins i tot, amb Internet. Viatger empedernit, als seus 27 anys ha recorregut Xina, Malasia, Thailandia, Mèxic, Cuba, Europa… i fins i tot ha residit tres anys en Miami. El seu lema és revetlador; «No pagues més, si pots pagar menys».

La seua experiència l’ha conduït a observar que la majoria de les agències «tenen preus molt elevats». Així ha ficat com exemple que d’un viatge de novios a Thailandia de 10 dies cobren fins a 6.000 euros, mentre «en Ecoviajes es pot fer el mateix per menys del 50%». Jordi és dels emprenedors que preferixen «guanyar menys, però tindre molts clients».

Preferències

Les actuals preferències dels viatgers estan dividides en tres; les famílies elegixen, prioritàriament els creuers, mentre els novios es decanten per EEUU, la Rivera Maya i Thailàndia i els grups d’amics preferixen les illes Balears o la de Malta.

Ecoviajes, que «no té preus prefixats com les franquícies», oferix per a les pròximes falles, 4 dies a Andorra en autobús a mitja pensió, per 262 euros. En Setmana Santa es pot viatjar a Egipte, durant 8 dies, per 450 euros i a l’estiu el client d’esta nova agència d’Alzira podrà fer un creuer pel Mediterrani, a partir de 279€.

Ecoviajes: C/ Mestra Julia Mateo,46 – Alzira

Tel: 640 76 63 32. Info@ecoviajes.net. També en facebook i Instagram