Prop de 150 persones participaren en la VII Ruta Bernardina

0
636

La ruta bernardina recupera el viatge de sant Bernat

Prop de 150 persones participen un any més en la VII edició de la  Ruta Bernardina que unix les poblacions de Carlet i Alzira. Un itinerari que s’ha convertit en una cita anual fixa per a les localitats per on travessa el recorregut.

La ruta commemora la vida dels sants patrons de Carlet i Alzira i recorre els principals espais històrics de la Ribera per on va transcórrer la vida de Bernat, Maria i Gràcia des del seu naixement fins al seu martiri. Un trajecte de 15 quilòmetres que creua les localitats de Carlet, Benimodo, l’Alcúdia, Guadassuar i Alzira.

Esta ruta històrica s’inicia en l’ermita de Sant Bernat de Carlet a les huit del matí i finalitza al voltant de les 14 hores a Alzira. Esta iniciativa conjunta de les cinc poblacions constituïx, a més, una ruta cultural en la qual visitar els diversos indrets on transcorre la vida del sant, que servix per a conéixer els diversos espais de valor històric i cultural de les ciutats i agermanar més els pobles de la Ribera.

La ruta com és habitual va comptar amb la participació de les confraries de Carlet i Alzira i els representants municipals de les cinc localitats.