Carcaixent ompli els carrers de papereres

0
519

La regidoria de Neteja Viària instal·la més d’un centenar de papereres en punts nous de la  localitat

 

També van a renovar-se 63 papereres el que suposarà en total la  col·locació de 212 papereres noves

 

La regidoria de neteja viària de l’Ajuntament de Carcaixent està procedint a instal·lar 120 papereres en diversos punts de la ciutat on no hi havien, a més, van a substituir-se 63 papereres que actualment es troben en mal estat, de les quals van a reutilitzar-se 30 que eren de propietat municipal. En total, seran 212 les noves papereres que van a col·locar-se en els carrers de Carcaixent.

Entre els nous punts on van a instal·lar-se noves papereres destaquen les avingudes de Vidal Canet i Joan XXIII i la zona d’Apotecari Bodí i camins adjacents, on solament hi havien en la zona enjardinada. Segons han explicat des de l’Àrea de Neteja viària, s’ha realitzat un estudi en profunditat de les zones que presentaven més carències d’estos elements per tal d’assegurar una presència continuada i garantir un servei adequat a la ciutadania.

Les noves papereres que s’estan col·locant són de plàstic amb una platina per a apagar cigarrets i no porten bossa per optimitzar el seu ús i estalviar plàstic. A més la boca és menuda per a que no es tiren bosses de fem dins i evitar així conductes incíviques. Les papereres reutilitzades són d’acer redones, del mateix model que ja es poden trobar en alguns carrers de Carcaixent, que que aniran, en la seua majoria, a reforçar punts del centre de la localitat.

Segons ha explicat Carles Albert, regidor responsable de l’Àrea de Neteja Viària, l’objectiu d’esta actuació és optimitzar el parc de papereres del nucli urbà atenent les zones de major activitat per tal de mantenir els carrers de Carcaixent el més néts possible. El regidor ha volgut recordar que des del consistori s’estan realitzant molts esforços en matèria de neteja viària i ha demanat col·laboració ciutadana, “els carrers són de tots i totes, i l’esforç per mantenir el poble net ha de ser comú, perquè una ciutat neta redunda positivament en la nostra qualitat de vida i en la imatge que projectem de la nostra ciutat”, ha afegit.

Les papereres estan sent instal·lades per la brigada municipal i han suposat una inversió total de 14.000€.