Alzira promociona el consum de cítrics en la II Festa de la Taronja

0
1114

L’Ajuntament d’Alzira, mitjançant la regidoria d’Educació i Infància, ha organitzat la II Festa de la Taronja que es celebrarà el pròxim dissabte a la Plaça Major, per tal de promocionar el conum de cítrics.

Esta segona festa té com a lema Comença el dia amb energia, pren taronja cada dia», que entre les 11 i les 13 hores, inclourà, jocs, tallers, animació infantil, actuacions musicals i el repartiment gratuït de suc de taronja.Acte promocional que a més del consistori compta amb la col.laboració de la Cooperativa Alzicoop, del Grup Debat per la Igualtat, la Sala Rex, l’associació LACUA i de l’Escola de Teatre Tarumba Jove.

El regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, ha manifestat al respecte: “L’activitat es realitza com un projecte sobre alimentació saludable i com a promoció de la taronja tant per ser un aliment ric en nutrients com per ser la base d’una indústria local agrícola i comercial».