La falla Plaça Malva lliura el seu Guardó d’Or a Vicent Cucarella

0
639
El Síndic de Comptes Vicent Cucarella amb el Guardó d'Or

La Falla Plaça Malva d’Alzira ha presentat hui el llibre faller «Tro d’Avís» i ha lliurat el seu Guardó d’Or a Vicent Cucarella, insigne alzireny, que és l’actual Síndic Major de Comptes de la GVA.

L’acte, presentat per l’Aixeta Duo, ha comptat amb la presència de la fallera major infantil, Alejandra Sanchis, i els presidents Fernando Cotabarra i Miquel Albelda, junt a les falleres majors d’Alzira, Mercedes Bohigues i Inés Brines. També ha estat la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó; el director general de Política Lingüística de la GVA, Rubén Trenzano; la directora general de la Dona, Maria Such i el president del Consorci i alcalde de Guadassuar, Voro Montañana. La representació municipal ha estat encapçalada per l’alcalde Diego Gómez, regidors de Compromís, del PSPV i de Ciudadanos.