José A. Hernández:»No vaig a prometre res que no puga complir»

0
1150
José Andrés Hernández i Isabel Bonig esta nit a la Gallera

El candidat del PP a l’alcaldia d’Alzira José Andrés Hernández ha revetlat tres compromisos,  entre ells que no prometà res que «no puga prometre», en l’acte celebrat esta nit en el Saló Àrab de la Gallera que s’ha queda menut davant la gran quantitat d’assistents.

Hernández ha estat arropat per la secretària general del PP de la Comunitat Valenciana, i candidata a la presidència de la Generalitat,Isabel Bonig, de la diputada nacional, Elena Bastidas i per nombrosos regidors i càrrecs orgànics de la comarca.

Els altres dos compromisos passen per no estar més de 8 anys presidint el consistori local i perquè la totalitat dels regidors populars no seran professionals de la política.

A més l’alcaldable popular s’ha compromés a baixar els impostos, «el màxim possible», donat que «no han baixat en Alzira tot el que la llei permet».

L’alcalde de tots

Hernández ha assegurat que «vullc ser l’alcalde de tots», en lloc de «tindre tres alcaldes en esta legislatura». Considera que Diego Gómez «no ha sigut l’alcalde de tots», i ha ficat com exemple una manifestació en contra de la Policia Naciional i la Guàrdia Civil, que el govern local «ha menyspreat les nostres tradicions i senyes d’identitat».

Per últim el candidat del PP ha comentat que durant la campanya anunciarà «iniciatives més que ambicionses», amb l’objectiu que «Alzira torne a ser la referència que ha deixat de ser durant estos quatre anys».

Riberaexpress