Curs de defensa personal femenina a Carcaixent

0
662

Reiniciem i l’Associació Bujikan Carcaixent organitzen un curs de defensa personal femenina

 

El col·lectiu ciutadà Reiniciem i l’associació d’arts marcial Bujinkan han organitzat un curs de defensa personal femenina que té com a objectiu donar a les dones les seues pròpies ferramentes per a defensar-se dels atacs externs.

Cal destacar que el curs es totalment gratuït i que està destinat a tot tipus de dones, es a dir, no es necessari tenir cap condició física especial, ni una edat determinada.

El curs s’iniciarà demà a les 19:00 hores al Centre de Empreses de Carcaixent i es desenvoluparà al llarg de tres jornades per a que les participants tinguen unes nocions elementals de defensa personal.

En la primera jornada, que es celebrarà demà divendres, es farà una iniciació de la defensa personal i una aproximació als conceptes bàsics. El divendres 15 de febrer ja es treballaran situacions reals i com enfrontar-se a elles. Finalment el divendres 22, últim dia de curs, es farà una exhibició de tot allò que s´ha aprés, en la Plaça del Mercat.

Concienciats amb l’actualitat

 

El secretari general del col·lectiu Reiniciem, Carles Albert, considera que es una activitat que “pot donar formació a les dones sobre un aspecte que malauradament és d’actualitat”.

Cada dia ens trobem amb notícies que parlen sobre dones que han segut assassinades o que han patit violacions, assetjaments,… per tant,  l’autoprotecció és molt important per a que es senten segures.

En Reiniciem Carcaixent ens preocupem pels temes d’actualitat i tractem d’apropar-los a la gent amb la realització d’activitats que tinguen transcendència social i en este cas, apostem per donar formació en un tema tan delicat i important com és aquest.

L’Associació Bujinkan

 

Esta activitat no seria possible sense la col·laboració de l’associació d’arts marcials de Carcaixent, Bujinkan.

Esta associació realitza les seues activitat tots el dimarts i dijous al poliesportiu de Carcaixent a las 20,30h, i cada dia, compta amb més participants ja que existeix un gran interès per les arts marcials.

El Bujinkan és una col·lecció de nou llinatges marcials antics que comprenen arts marcials tradicionals japonesos, practicats antigament pels samuaris, on la base de l’entrenament és l’art del maneig del cos sencer com un tot.

 

Per a més informació podeu cridar al telèfon 620 65 70 29