Més de 90 establiments d’Alzira participen en la IV Campanya Enamora’t

0
394

Per quart any consecutiu l’Associació Empresarial Alzira sortejarà 8 sopars romàntics i una copa de cava en un establiment d’oci nocturn entre els clients que adquirisquen productes i serveis en els més de 90 establiments que participen en la campanya Enamora’t.
El sorteig se celebrarà el dimarts, 19 de febrer a les 16.00 h en les instal·lacions de la Aealzira.
Les parelles de premiats gaudiran els seus sopars en els següents restaurants: El Roure, El Caramelito, La Casa Blava, Ca Tomàs, All Negre, Saó, Attic i Cami Vell. Després del sopar estan convidats en El Patró a desgustar una copa de cava.
Es repartiran més de 15.000 tiquets entre els usuaris, comprar a Alzira et dóna premi.

Associació Empresarial Alzira