Alzira fa balanç de les assembles veïnals celebrada en la penúltima d’este exercici

0
428
L'alcalde Diego Gómez durant la seua intervenció en l'assemblea
Ivan Martinez explicant l’ajuda als aturats agrícoles
Veí del barri durant l’assemblea

Esta vesprada s’ha celebrat la primera Assemblea Ciutadana Itinerant de l’any, a l’Escola d’Adults Enric Valor, a la que han assistit l’alcalde, Diego Gómez, junt a regidors d’equip de govern i l’oposició , en la que s’ha realitzat balanç de les assemblees celebrades durant 2018 i al mateix temps s’ha donat torn de paraula al veïnat present que ha volgut transmetre les seues opinions i inquietuds.

Gómez ha explicat els requisits que fan falta per acollir-se a l’ajuda municipal de 140€ per cada vehicle que es va vore afectat per la pluja del passat mes de novembre. Unes ajudes que es concediran el pròxim mes de març.

Per la seua part el regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martinez, explicava la concessió a Alzira per part de la Generalitat de 80.000 euros que serviran per donar treball a 13 aturats de l’àmbit agrari, arran la pèrdua de jornals provocada per la pedregada del mes de juliol.

Intervingueren varios veïns que denunciaren distintes problemàtiques, com el mal estat del camí Vell de Guadassuar, la circulació de bicicletes per les voreres, l’apaaracament en doble fila al carrer Pare Castells, la ubicació d’una casa d’apostes en el recorregut d’estudiants d’un institut, així com l’increment de tràfic al carrer Dr Ferran, arran el tancament del carrer Hort dels Frares.