La Penya Barcelonista d’Alzira celebra el seu 30 aniversari i acull l’assemblea de penyes

0
833
El president de la Penya Barcelonista d'Alzira Tonyo Àlvaro en el centre de la imatge
Penyistes durant el sopar en el restaurant Ibiza
Penyistes valencians del Barça durant l’assemblea el salón de plens de l’ajuntament

Alzira ha sigut la seu de l’assemblea de penyes barcelonistes de la província de València i de la Marina Alta, al temps que la Penya d’Alzira celebrava ahir el seu 30 aniversari, amb l’assistència d’un centenar de penyistes locals i de la comarca.

En l’assemblea celebrada al Saló de Sessions municpal de l’Ajuntament els penyiste barcelonistes abordaren «diferents aspectes de la vida interna de les penyes, així com el pressupost de 2019», segons Tonyo Àlvaro, president de la Penya Barcelonista d’Alzira i Comarca. L’alcalde Diego Gómez va donar la benvinguda als penyistes.

Als actes assistiren el directiu de la Comissió Social i responsable de penyes, Daniel Sala, l’exjugador blaugrana, José Joaquin Albaladalejo i el vicepresident de la Conferéncia Mundial de Penyes del FC Barcelona, Salvador Torres.

En el sopar del 30 aniversari s’entregaren distints reconeiximents a destacats penyistes locals, en un acte presidit per tres històrics trofeus acosenguits pel conjunt culé.