Eduardo Garzón, Gonzalo Bernardos i Luis Galindo en la Setmana Econòmica d’Alzira

0
811

El proper mes de febrer, del 18 al 22, tindrà lloc la XI Setmana de l’Economia d’Alzira, a la Casa de la Cultura. Debats, ponències, taules redones, documentals i molts formats que faran d’aquesta jornada un espai de reflexió on la innovació i la diferenciació prendran forma de motivació, creativitat i humor de la mà dels nostres nous ponents.

Economistes de renom com Eduardo Garzón i Gonzalo Bernardos, o el conferenciant motivacional Luis Galindo, impartiran ponències que giraran al voltant de l’ocupació, l’emprenedoria i les noves tecnologies.

L’assistència és gratuïta i requereix prèvia inscripció per:

🖱 Portal de l’Ocupació: https://ideaalzira.portalemp.com/
📞 Telèfon: 96 245 51 01
💻 Correu electrònic: adl@idea-alzira.com o per
📲 WhatsApp: 672 11 49 50.