Arxivada la investigació contra l’Hospital d’Alzira per pressumpte fraccionament de contractes

0
512

 

La denuncia va partir d’un extreballador del centre hospitalari de la Ribera

Les acusacions arxivades es dirigien contra Carmen Montón i Ana Barceló

La Fiscalia de València ha arxivat la investigació per presumpte fraccionament de contractes en la gestió de l’hospital d’Alzira, després de la recuperació per part de la Conselleria de Sanitat de la gestió del recinte una vegada finalitzada la concessió a l’empresa Ribera Salud

El ministeri públic no ha apreciat indicis de delictes després de sis mesos d’investigació, segons ha confirmat la Conselleria de Sanitat.

La denúncia parteix d’un extreballador que va estar durant la transició entre la gestió privada de Ribera Salud i la reversió pública. El denunciant va traslladar a la Fiscalia les suposades pràctiques fraudulentes en la contractació de serveis.

L’escrit incloïa també un informe de la Inspecció de Treball sobre les condicions en les quals va treballar després de fer-se efectiva la reversió del centre hospitalari.

Les acusacions ja arxivades es dirigien contra l’anterior consellera de Sanitat, Carmen Montón, contra l’actual, Ana Barceló, i contra la pràctica totalitat de la direcció de la Conselleria de Sanitat.