Segon encontre d’intercanvi teatral Alzira-Socuéllamos

0
821
Diego Gómez amb representants de La Tarumba, Associació Amics de la Murta i de l'ONG El Norte Perdido

L’alcalde, Diego Gómez, s’ha reunit esta vesprada amb representants de l’Associació «AMICS de la MURTA», Voltem Teatre- La Tarumba Teatre i l’ONG alzirenya El Norte Perdido amb motiu d’explicar-li els detalls del segon encontre d’intercanvi teatral entre Alzira i Socuéllamos.

El grup de teatre alzireny viatjarà este cap de setmana a la ciutat manxega per a interpretar l’obra «Lotería» de l’autor Hugo Daniel, dirigida per José Rubio Morales.

Per altra banda, el pròxim 30 de març el grup Oretania de Socuéllamos es desplaçarà a Alzira per a posar en escena el musical «Hoy no me puedo levantar». La recaptació d’esta representació serà destinada íntegrament a l’ONG alzirenya El Norte Perdido.