Ricardo Belda (Vox) : «Espanya està viva, viva Espanya»

0
3317
Al final del mitin han cantat els himnes Regional i Nacional
L’escenari montat per Vox en la Casa de la Cultura
Vox ha plenat el saló d’actes de la Casa de la Cultura
Ricardo Belda i José Mª Llanos durant l’acte

Vox ha omplit, esta vesprada de gom a gom el saló d’actes de la Casa de la Cultura en el primer acte polític que ha organitzat a Alzira per presentar la seua candidatura municipal que encapçalarà l’expilot d’aviació, Ricardo Belda. que culminà la seua intervenció amb el següent missatge, «Espanya està viva, via Espanya».

Segons Belda, la nova formació d’ultradreta, durà endavant el seu ideari de «mantindre la unitat d’Espanya», d’eliminar les autonomies, «són regnes de taifes», de reduir els impostos, a més de «tornar l’Educació a l’Estat».

Tot seguit el president provincial José Maria Llanos li ficava una rosca més davant un públic entregat que aplaudia sovint les seues conegudes propostes; «defensa de la família, de les tradicions i la història, l’orgull de ser espanyol», també «de la unitat d’Espanya», de la dignitat del ser humà, de l’abolició de la Llei de la Memòria Històrica.

Última oportunitat

Llanos explicà que no estàn contra la violència de génere, sinó contra la lluita contra la violència de génere i sí «a favor d’una Llei de la Violència Intrafamiliar». En este aspecte es mostrà molt dur al criticar que «1.500 associacions viuen de les subvencions de la violència de génere«. Remarcà que perquè trionfe el seu tradicional ideari «estem davant la última oportunitat».

Cridà l’atenció al assegurar que «en Vox no tenim  ideologia», i amb la defensa de les dos llengues que es parlen a la Comunitat Valenciana. Això sí, «el valencià de lo Rat Penat, no el català que s’impartix als col.legis», però deixant ben clar que «la lengua castellana es la que nos une a todos los españoles», idioma per cert, que ha sigut l’únic que han utilitzat Llanos i Belda, tot i ser valencianoparlant l’alcaldable de Vox a Alzira.

El mitin acabà amb la interpretació dels himnes Regional i Nacional i amb vives a «Alzira i a Espanya».