Ivan Martinez apostarà en la pròxima legislatura per ampliar la peatonalització d’Alzira

0
848
Ivan Martinez candidat d'EUPV a l'alcaldia d'Alzira

L’assemblea d’EUPV ha tornat a triar a Ivan Martinez com a candidat a l’alcaldia d’Alzira

La coordinadora local Patrícia Martinez serà la nº 2

El col·lectiu d’EUPV-Alzira ha celebrat l’assemblea oberta que ha triat la seua candidatura per a les pròximes eleccions locals, així com els seus principals eixos i propostes que defensarà la formació d’esquerres

La llista és encapçalada per Ivan Martínez Araque, actual 2n tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Alzira, seguida per Patrícia Martínez i Furió, coordinadora del col·lectiu. En l’assemblea s’han triat els 10 primers noms de la candidatura, on participen sindicalistes (Antonio Expósito), representants dels moviments socials (Gela López), independents i la incorporació de nous joves. Es tracta d’una llista completament paritària i amb un 20% de menors de 35 anys, tal i com marquen els estatuts d’EUPV.

Ivan Martínez, elegit com a candidat a l’alcaldia d’Alzira per EUPV, ha volgut agrair tot el treball del seu equip i del col·lectiu que ha fet que l’esquerra passara de no estar representada en el 2007, fer una gran tasca d’oposició entre el 2011-2015 i ser clau en les polítiques de canvi que s’han encetat ja en l’equip de govern des del 2015. Segons ha destacat: “hem estat necessaris per a poder canviar les prioritats de l’ajuntament, passant a ocupar un primer plànol la convocatòria de llocs de treball públics, la municipalització de serveis i les polítiques d’ocupació, que han sobrepassat els 5 milions d’euros.

Hem aconseguit donar un gran impuls al sector públic, al que és de totes i tots. Igualment hem sentat les bases per a un model de ciutat que prioritze la peatonalització del centre, major benestar, i més inversió en serveis socials. Eixa és la nostra garantia i els nostres valors, pels quals els alzirenys i alzirenyes han dipositat la seua confiança en nosaltres i volem continuar sumant suports per a fer un futur millor, i pel qual tendim ponts per fer una entesa amb totes les forces d’esquerres de la nostra ciutat”.

Algunes de les principals propostes que defensarà el col·lectiu d’EUPV, per a la properes eleccions municipals, s’han situat en cinc eixos principals per a una Alzira millor: eixamplar les polítiques de treball i fer públics més serveis privatitzats, per a què els beneficis siguen per al conjunt de la ciutadania; més participació ciutadana: uns pressupostos i un urbanisme on tothom podam decidir; defensar una Alzira feminista; una ciutat més verda i sostenible; millors i més serveis socials; i, de la mateixa manera, fer d’Alzira una ciutat més educativa i cultural.

Volem la creació d’una Casa de les Dones, com a punt de referència de les polítiques d’igualtat; continuar donant impuls a la peatonalització del centre urbà, pels barris de Sant Joan i Caputxins; finalitzar l’Anell Verd ciclista i peatonal per l’entorn de la ciutat i carrils bici al centre urbà així com l’adaptació dels camins rurals; obrir un menjador solidari i un alberg de transeünts per a qui menys tenen, rehabilitant el nostre patrimoni (com ara l’Hopital de Santa Llúcia); o posar en marxa els pròxims anys el Casal Jove. Hem marcat algunes de les principals prioritats per a l’ajuntament, i anem a continuar progressant; som l’única força que té els seus principis i prioritats clars”.