Yllana obri el divendres la temporada teatral a Carcaixent

0
417
La companyia Yllana alçarà el teló de la temporada teatral

S’ha tornat a superar al màxim de carnets teatrals venuts el que demostra la consolidació de la programació teatral a la localitat

 

La reputada companyia de teatre Yllana, inaugura este divendres a Carcaixent la temporada teatrat amb The Opera locos, un espectacle còmic operístic apte per a tots els públics.  Esta es la novena vegada que la famosa companyia participa de la programació teatral de Carcaixent, on han interpretat obres que han comptat amb gran èxit de públic i de crítica com Paganini, 666, Chefs o Lo Mejor de Yllana que també va obrir la passada temporada de teatre amb una gran acollida per part dels espectadors.

En The Opera Locos cinc cantants lírics són els protagonistes d’un espectacle còmic operístic en què els grans èxits de l’òpera es fusionen amb altres estils musicals de  forma original. Amb una singular posada en escena, cuidada estètica i el sentit de la comèdia d’Yllana, The Opera Locos aconsegueix crear una experiència nova i diferent a l’hora d’experimentar l’òpera i, sobretot, apropar-la a tots els públics d’una manera inusual i divertida.

Per a la representació del divendres es poden adquirir des de hui mateix les entrades a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Carcaixent, online a través de la pàgina web “Instant Ticket” o a la taquilla del teatre a partir de les 21:30 hores el mateix dia de l’espectacle. El preu de l’entrada és de 8 euros per al públic general i 6 euros amb Carnets Jove i Jubilat.

 

Éxit de venda de carnets teatrals

Esta setmana s’ha tancat la renovació i venda de carnets per a la temporada 2019, superant-se les vendes d’anys anteriors amb 175 carnets. Per a la regidora de cultura, Desirée Palma, açò és un símptoma inequívoc de la gran acollida que té la programació teatral a Carcaixent “aconseguir una fidelització de públic en el teatre tan significativa és molt complicat, i de fet suposa un fenomen «estrany» si ens comparem amb altres localitats. No tinc cap dubte que això és deu a la gran qualitat de les obres que és proposen gràcies a la tasca que realitza el personal de l’Àrea i això ha aconseguit consolidar una important cultura teatral entre la població carcaixentina, cosa de la que tots i totes hem de sentir-nos orgullosos”, ha explicat.