Incendi en el col.legi públic Àusias March d’Alzira

0
2563
Caseta del conserge on s'ha declarat l'incendi este migdia

Efectius del parc de bombers local tracten, en estos moments, de sofocar l’incendi ocorregut a la casa del conserge del col.legi públic Àusias March d’Alzira. Al trobar-se la caseta separada de les aules, junt a l’avinguda Josefina Fernández, no ha sigut necessària l’evacuació dels alumnes que es trobaven en el menjador en eixos moments. Tampoc cal lamentar cap ferit ni intoxicat segons fonts policials.

Fonts del centre han avisat sobre la 1 i quart a la Policia Local i als bombers, d’este incendi, que sembla ha sorgit en el quart d’estar de la vivenda on es troba la biblioteca particular que ha avivat el foc, fin s ser prou visibles les flames des del carrer. També ha sigut prou visible en el barri la columna de fum que eixia d’esta zona del centre escolar Àusias March d’Alzira.

L’incendi ha sigut sofocat esta vesprada per dos dotacions del parc de bombers d’Alzira, mentre s’investiguen les causes que el provocaren.