Voro Montañana tornarà a encapçalar la llista de Compromís a Guadassuar

0
734
Voro Montañana aspira a aconseguir l'alcaldia de Guadassuar al capdavant de Compromís

 

L’alcalde de Guadassuar, Voro Montañana, serà de nou el candidat de Compromís a l’alcaldia en les eleccions que tindran lloc el proper 26 de maig. Així, el candidat optarà a la reelecció en la nova cita amb les urnes, per “refermar el canvi que es va produir el 2015”. La coalició valencianista, que ha elegit Montañana per unanimitat, espera que els seus regidors que actualment estan al govern tornen a ocupar els primers llocs a la llista “tot i que és una decisió personal i encara no està presa per part dels regidors i regidores”, ha manifestat Joan Puchol, portaveu del grup municipal a l’ajuntament.

Així doncs, el propi Montañana ha expressat “el desig de culminar el projecte, ja que degut a l’herència enverinada que vàrem rebre, després de tants anys de nefasta gestió del Partit Popular, no hem pogut encarar tots els reptes de la manera que haguérem desitjat”. El gran deute, que va arribar a ser del 180% del pressupost, ha estat un dels principals maldecaps als que l’actual equip de govern ha hagut de fer front, “el deute és un problema generat pel govern del Partit Popular i que està limitant l’acció del govern actual, però tot i això, hem aconseguit presentar per al 2019 els pressupostos més socials de la història de Guadassuar.”

El batlle ha posat en valor no sols els aspectes socials i econòmics “hem fet un gran esforç en el foment de l’ocupació, multiplicant la partida destinada a la contractació de personal, en la posada en valor de la nostra cultura i llengua amb esdeveniments com la XXXII Trobada d’escoles en valencià de la Ribera; i altres com l’asfaltat de la Gran Via i el canvi de l’enllumenat de tot el poble. I tot amb una baixada d’impostos i reduint el deute considerablement.”

El candidat de Compromís aspira a revalidar la victòria del 2015, que va revertir 20 anys de governs del Partit Popular. “Estem amb forces i tenim ganes de culminar el projecte que vàrem encetar gràcies a la confiança dels veïns i veïnes de Guadassuar” va concloure Montañana.