Una dona ha sigut atropellada en un pas de zebra d’Alzira

0
4067
Pas de vianants on ha ocorregut l'accident

Una dona de 47 anys ha estat atropellada, hui,  en un pas de vianants del carrer Bisbe Gilabert Martí a les rodalies del supermercat Consum d’Alzira.

Els fets han ocorregut al voltant de la 1 de la vesprada quan esta dona acompanyada per la seua filla creuava el pas de zebra en l’instant que un turisme l’ha colpejat i ha caigut a terra, segons la Policia Local.

Sembla que la víctima ha caigut d’esquena i s’ha colpejat en el cap, però estava conscient en el moment que pujava a una ambulància del SAMU per a ser traslladada a l’Hospital de la Ribera. on ara és atesa per averiguar l’abast de les lesions.

Els agents desconeixien si el vehicle circulava a més de 30 km/h, que és el límit de velocitat que afecta a tot el nucli urbà des de la pasada setmana a la capital de la comarca.

L’accident s’ha produït en un encreuament que pateix molt de trànsit, tant de vehicles com de vianants, davant la proximitat del supermercat, d’altres botigues així com de la Societat Musical d’Alzira i de la Bibilioteca Municipal.