Bussos de la Guàrdia Civil troben en el Xúquer el cadàver del piraguïsta d’Algemesí

0
3278

Bussos de la Guàrdia Civil han rescatat al voltant de 6 d’esta vesprada el cadàver del piragüista L de 58 anys que va desaparéixer ahir per la vesprada en un tram del Xúquer entre Algemesí i Alzira.

Diversos equips de rescat coordinats pel Consorci Provincial de Bombers de València han rastrejar hui el riu per a buscar a la víctima. L’embarcació es va localitzar, anit, buida, però es desconeixia el parador de l’home des de les quatre de la vesprada del divendres, quan va ser vist per una persona navegant pel riu amb la seua piragua.

En la recerca del piraguïsta han participat drons de la Policia Local i l’helicòpter de la Generalitat, a més de l’ONG local Intervenció, Ajuda i Emergència, un equip de bussos de la Guàrdia Civil, agents de la Policia Naciona i el Grup Especial de Rescat En Altura (GERA) de