Sanz i la resta de regidors de Compromís donaran pas a altres membres del col.lectiu

0
1446
Els quatre regidors de Compromís per l'Alcúdia no continuaran

COMPROMÍS PER L’ALCÚDIA RENOVARÀ ELS SEUS CANDIDATS MUNICIPALS PER A LES PRÒXIMES ELECCIONS

En les pròximes setmanes Compromís per l’Alcúdia decidirà en una Assemblea, oberta a militants i simpatitzants, la persona que encapçalarà la llista per a les eleccions municipals del mes de maig així com els candidats que l’acompanyaran en els primers llocs de la candidatura.

Paco Sanz, l’actual primer tinent d’alcalde i cap de llista en les passades eleccions, ja ha comunicat al col·lectiu de Compromís que no repetirà com a candidat a l’alcaldia, encara que coordinarà la campanya i tancarà la llista municipal. «Considere que porte massa temps com a regidor i, encara que treballar per al poble és una satisfacció, s’ha de deixar pas a altres persones compromeses amb l’esquerra, el valencianisme i l’ecologisme. El meu compromís va a continuar prestant tota la col·laboració als nous regidors i regidores de Compromís»

Altres regidors de la present legislatura també donen un pas al costat i aposten per una renovació de la llista, encara que, com en el cas de Paco Sanz, continuaran treballant en el col·lectiu. En aquesta decisió té a vore, per una part, la necessitat de renovació i per altra, assumir noves dedicacions.

Els 4 regidors i regidores de Compromís per l’Alcúdia en aquesta legislatura, Paco Sanz, Pilar Huertas, Anna Pérez i Pascual Ortega, estan molt satisfets de la tasca realitzada aquests anys i van a continuar treballant colze amb colze amb les persones que resulten elegides en les pròximes eleccions. Igualment tenen previst rendir comptes davant la ciutadania realitzant un balanç de la legislatura en les pròximes setmanes.

El proper 31 de gener el diputat del Congrés Joan Baldoví participarà en un acte a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, que servirà de presentació de la persona candidata a l’alcaldia en les pròximes eleccions, així com de les persones que l’acompanyaran en els primers llocs de la llista municipal.