Carcaixent millora l’accessibilitat del Centre de Salut

0
473
Instl.lació de les noves portes en el Centre de Salut

 

S’estan canviant les portes d’obertura manuals per  altres amb obertura automàtica

Ja han començat les obres per millorar l’accés al Centre de Salut de Carcaixent que suposa, com actuació destacada, el canvi de les actuals portes per d’altres amb obertura automàtica. Es tracta d’una intervenció reivindicada durant molt de temps per part de la regidoria de Benestar Social a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que per fi ha estat atesa i que permetrà millorar l’accessibilitat al centre.

Des del Govern de Carcaixent, la regidora d’Igualtat, Sanitat i Benestar Social, Teresa Oliver ha valorat l’inici de les obres com “una molt bona noticia i llargament reclamada, que servirà perquè es puga atendre en millors condicions als veïns i veïnes de Carcaixent». Teresa Oliver ha aprofitat per recordar que continua treballant-se per tal de garantir una atenció sanitària adequada, «la interlocució amb la conselleria es constant perquè som concients que encara queda molta feina a fer per tal que les instal·lacions i serveis sanitaris de Carcaixent estiguen a l’altura que la població necessita».

L’adequació dels accessos al centre de salut suposen una inversió per part de la conselleria de prop de 29.000 €. Mentre duren les obres, l’accés al centre de salut es realitzarà per la porta d’urgències.