Ricardo Belda expilot d’aviació serà l’alcaldable de Vox en Alzira

0
6896
Ricardo Belda i Ángel Aparisi hui junt la taula informativa en l'avda Luis Suñer

Belda: «El primer que farem és controlar el gasto municipal que està desmadrat»

Un grup de militants i càrrecs de Vox, procedents de distitnes poblacions de la comarca ha participat hui en la primera aparició pública realitzada a Alzira. Concretament ho han fet en una taula informativa adornada amb una gran bandera espanyola en la que repartien panflets entre els assistents al mercat del dimecres amb les principals consignes d’esta formació d’ultradreta, qualificatiu que rebutgen.

«Unidad de España», «Impuestos, los mínimos», «Apoyo a la familia, vida y valores», i «Combatir la corrupción y el despilfarro», constituixen les principals senyes d’identitat de «Vox, formació que ha aconseguit 12 escons en les recents eleccions autonòmiques andaluces i que hui anunciava que donarà suport al candidat del PP a la Junta d’Andalucia.

Entre els informadors es trobava el que serà el seu alcaldable en les pròximes eleccions, Ricardo Belda, un ex pilot d’aviació comercial, de 67 anys, ja jubilat.

«Hi ha més gent de la que ens pensavem que està amb nosaltres, creiem que tindrien vergonya, hi ha molta gent que s’ha descarat, encara que altres rebutjaven els nostres panflets», deien Belda i el seu cap de premsa, Àngel Aparisi a Riberaexpress, fins assegurar que «comptem amb més de 180 afiliats».

El candidat de Vox a l’alcaldia assegura que el primer que farà a l’Ajuntament «és controlar el gasto que està desmadrat». També «potenciar» l’agricultura i la convivència ciutadana». Belda lamenta que «sols hi haja una patrulla nocturna de la Policia Local, que no pot evitar les carreres de motos que es fan a l’avinguda Sants Patrons».

També farien una ciutat «més neta i un millor manteniment dels jardins». No està en contra de la peatonalitzxació realitzada en els carrers Pérez Galdós i Hort dels Frares, però es queixa de que «os vas a peu o no és pot anar per Alzira».

Pel que fa a la seua política de pactes post eleccions municipals no s’ha mullat masa el candidat de Vox, «pactarem amb aquelles formacions que tinguen la mateixa filosofia que nosaltres, buscar el benestar del poble».