Alzira mostrarà els murals de Toni Espinar en una mostra organitzada per la Nova Muixeranga

0
747
La Casa de la Cultura d’Alzira collirà el pròxim dia 17 (20 h) la mostra itinerant de l’artista «Toni Espinar» organitzada per la Nova Muixeranga i patrocinada pels ajuntaments d’Alzira i Algemesí. Es tracta d’un recull de fotografies dels murals més significatius de l’artista alzirenc realitzats tant dins com fora del País Valencià.
La mostra va ser creada per a les jornades culturals «Muixerola-2018» que van incloure l’execució d’un gran mural al carrer Berca d’Algemesí dedicat a la Muixeranga sota el títol «Tot un cant de Llibertat»
En l’acte d’inauguració actuarà la Nova Muixeranga acompanyada de la Colla de Tabal i Dolçaines  Les Raboses.
L’exposició romandrà oberta a la Casa de la Cultura fins el pròxim 17 de febrer.