Mor d’insuficiència cardiaca la dona cremada en Solimar Alzira

0
3070
Habitació on es va originar l'incendi i on residia Carmen

Ha mort d’insuficència cardiaca, Carmen, la dona que va resultar cremada en l’incendi de la Residència de la 3ª Edat Solimar d’Alzira, ocorregut, accidentalment, a la seua habitació durant la matinada del passat dimecres.

Esta resident de 67 anys, veïna d’Alzira, va patir cremades de pronòsotic reservat, tant en el llavi superior com en l’esquena, segons fonts oficials. Cremades que estan considerades de segon grau.

Segons ha pogut averiguar Riberaexpress, la mort de l’anciana va ocórrer ahir per la vesprada a l’Hospital La Fe de València on havia ingressat, la matinada de l’incendi, en la Unitat de Cremades. Després de la diària sessió de diàlisi a que es sotmesa, es va agreujar la insuficiència cardiaca que pateix, i que no va poder superar davant el seu estat delicat de salut. De totes formes l’autòpsia determinarà la possible influència o no de les cremades en la seua mort. Mentre, la Policia Científica investiga les causes concretes de l’incendi que provocaren la intoxiació lleu per inhal.lació de fum d’una quinzena de residents i de 8 agents de la Policia Local i Nacional. El modern sistema de seguretat de les instal.lacions evità una autèntica tragèdia, donat que eixa nit hi havien un total de 118 ancians en la residència.

La companya d’habitació de Carmen, que també va ser internada per inhal.lació de fum tornà a la residència al voltant de les 14 hores del dia del sinistre, essent la última en incorporar-se arran l’accident.

El delegat de Solimar, Eugenio Pérez, que ha confirmat la mort de la residenta, ha manifestat que «el fatal desenllaç ha provocat una tristesa tremenda en tota la residència».

Carmen serà incinerada demà dissabte, en el tanatori Sants Patrons d’Alzira després d’un sentit funeral.