La UD Alzira amb els menuts de l’Hospital

0
764

Els xiquets de l’Hospital Universitari de la Ribera reben la visita de la Unió Esportiva Alzira

 

 

Alzira (27.12.18) .- Els xiquets i xiquetes ingressats a l’Hospital Universitari de la Ribera han rebut, esta vesprada, la visita dels jugadors de la Unió Esportiva Alzira, que els han lliurat regals i donat ànims per a la seua recuperació.

 

Este és un més de les sèrie d’actes que l’Hospital Universitari de la Ribera ha organitzat a fi de fer més agradable l’estada dels xiquets ingressats durant les dates nadalenques.

 

En la visita han estat presents jugadors de l’equip masculí Abel, Javi García, Óscar Gomis, Vicente Dolz, Carlos Prieto, Farisato i Imanol, amb el seu entrenador Pau Quesada, i les jugadores de l’equip femení Paula i Maite Mortes, amb la seua coordinadora Paula Hernández .

 

També han acudit a la visita amb els xiquets ingressats a l’Hospital els directius de la Unió Esportiva Juan Antonio Sanjuán, Vicente Corts i Antonio Hernández, així com la seua cap de Comunicació i Màrqueting, Laura Gomar.

 

La UD Alzira ha aprofitat la seua visita per saludar la gerent de l’Hospital d’Alzira, Isabel González.