Alzira ha concedit 430.000€ en ajudes al lloguer des de 2016

0
722

La Regidoria de Gestió Urbanística amb la participació de l’Oficina d’Habitatge ha fet balanç de les ajudes atorgades per la Generalitat Valenciana a este respecte des de l’any 2016 fins 2018 i el resum ens diu que prop de 430.000 euros han sigut invertits an ajudes al lloguer a la nostra ciutat en només dos anys.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha valorat positivament tot el treball que es realitza des de l’Oficina d’Habitatge Comarcal d’Alzira: “Mirant les dades dels darrers anys podem veure que hem tingut un ascens tant de sol·licituds com d’aportació econòmica. L’any 2016, obtinguérem una adjudicació de 65.005,11 euros, en 2017 un total de 167.041,63 euros adjudicats i evidentment, en 2018 hem superat les expectatives aplegant a 200.000 euros. D’esta manera s’han pogut  aplegar a beneficiar un major número de veïns i veïnes d’Alzira”.

El regidor també ha apuntat: “És important destacar el treball coordinat de l’Oficina Comarcal d’Habitatge i la Conselleria d’Habitatge, que a ajudat a que s’incremente l’impacte i l’eficàcia d’este programa local d’ajudes al lloguer”.

Recordem que les ajudes al lloguer han aplegat fins a un 40 % del preu del lloguer amb un màxim de 2.880 euros anuals fins i tot al 50 % si tots els membres de la unitat de convivència tenen més de 65 anys i pel que fa a les ajudes per a joves, per aplegar al 50 % de la renda del lloguer és necessari que tots els membres de la unitat familiar tinguen menys de 35 anys.