La grossa de Nadal deixa 400.000€ a l’Alcúdia

0
3172
El cava i l'alegria s'ha desbordat a l'Alcúdia
El nº 03447 passarà a formar part de la història de l’Alcúdia
Fani i Amparo Puig les gerents afortunades de l’administració

El dècim ha sigut expedit per terminal i es desconeix fins ara la seua identitat

Fina i Amapro Benavent vengueren l’any passat el segon premi del Niño

L’alcalde Andreu Salom, les gerents i varios veïns han brindat amb cava

L’Alcúdia ha sigut l’únic municipi afortunat de la Ribera en vendre un dècim de la grossa de Nadal a l’administració nº 1 situada al nº4 de la cèntrica plaça del Pais Valencià.

A l’afortunat del poseïdor del nº 03347 li han correspost 400.000 euros, encara que ningú coneix la identitat del nou milionari.

Les que no podien ocultar l’alegria eren Fina i Amparo Puig Benavent, gerents de la única administració del municipi, en ser la primera vegada que repartien una grossa del tradicional sorteig de Nadal. Ara bé l’any passat van vendre deu dècims del segon premi en el sorteig del Niño, en 2014 un Euromilió de 758.000 euros i primers premis en la dècada dels 80 i dels 90, d’esta administració que ha complit 37 anys.

Altre dels més satisfets del poble era l’alcalde Andreu Salom que ha brindat amb cava amb les administradores i veïns que s’han acostat a felicitar a les repartidores de la sort.

«Hui hem tornat a eixir al mapa» deia Salom qui no ha volgut confirmar ni desmentir si era ell l’afortunat, secret que es desvetllarà quan l’agrupació socialista eligisca el seu candidat, perquè, a bon segur, que amb 400.000 euros a la butxaca abandonaria la política, com reconeixia a este mitjà de comunicació.

Riberaexpress