La Tamborada d’Alzira celebrarà ser Patrimoni de la Humanitat el dia 28

0
849

 

S’inaugurarà l’escultura dedicada al confrare i a la declaració de la Tamborada com a patrimoni

 

El divendres 28 de desembre Alzira celebra l’acte per tal de commemorar la designació de la Tamborada com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

 

Els tambors i bombos sonaran, una vegada més, per tal d’anunciar que “Som Patrimoni”.

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS

 

A les 19:00 hores concentració de tambors i bombos al monument al tambor, de l’avinguda Lluís Suñer, per tal d’iniciar la desfilada avinguda avall fins a la plaça del Carbó, Ajuntament, Major Santa Caterina fins a l’altura dels cine Colón.

 

19:45 hores, inauguració de l’escultura de l’artista Xavier Soro dedicada al confrare i a la declaració de la Tamborada com a patrimoni. Assistirà l’autor de l’escultura. Acte seguit continuarà la desfilada fins a la plaça Major.

 

20:30 hores, “Trencada de l’hora” a la plaça Major.

 

22:00 hores, Discomòbil, amb Carlo Bell, Cristina Ferrer dj, i Rubén Simón.

 

“Sens dubte és un orgull per a totes les alzirenyes i tots els alzirenys que la nostra ciutat compte amb dos manifestacions declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, les Falles, des de novembre de 2016, i la Tamborada, des del 29 de novembre del 2018, així que cal celebrar-ho, per això els actes estan oberts a la participació de tota la ciutadania”, segons Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes.