Algemesí fa tasques de manteniment en els arbres de la Xopera

0
878

Sanejar l’arbrat i augmentar la seguretat dels usuaris són el dos objectius que persegueixen els treballs de manteniment i sanejat de l’arbrat de la zona d’esplai de la Xopera que porta a terme l’Ajuntament d’Algemesí. El perill radica en possibles caigudes de branques per podriment o vents.

 

Des del consistori s’ha portat una política de potenciació d’aquest espai natural, tant en manteniment i revitalització com en lloc on fer activitats. Entre els treballs que s’han dut a terme estan millorar la zona del bar, completar els jocs infantils, ubicar contenidors tant orgànics com per a reciclar paper, vidre o plàstic amb la intenció que la zona es puga mantenir neta.

 

Al larg de l’any es fan diverses activitats culturals com ara concert de música a l’aire lliure, algun espectacle del Festival d’Art, Cultura i Tecnologia, així com els concerts de les Nits a la Xopera en el mes de juliol.

 

“Amb els treballs de manteniment volem garantir l’ús d’aquest espai. Cal sanejar els arbres per a evitar la caiguda de branques. A més, s’ha augmentat l’ús de la zona recreativa de la Xopera a conseqüència de les diverses activitats que s’organitzen: Música, activitats d’aventura per als més menuts en Pasqua, jornades educatives i d’oci per dels centres escolars… Per tant, correspon fer aquest treball de manteniment de la zona”, assegura el regidor de Medi Ambient, Pau Montalvá.