Sara Garés: «Confie que els conductors d’Alzira es consciencien, encara que coste una miqueta»

0
1030
Sara Garés amb el tríptic que està repartint-se per tota la ciutat
Imatges del fullet concienciador

El govern d’Alzira ha començat hui la campanya de conscienciació dels conductors amb el repartiment de milers de tríptics davant la imminent instal.lació de nombroses senyals per tot el nucli urbà limitant la velocitat a un màxim de 30 km/h.

«Espere i confie que els conductors alzirenys es consciencien, encara que puga costar una miqueta», ha manifestat hui la regidora de Seguretat Sara Garés, a Riberaexpress, satisfeta en considerar «acertada» la decissió de convertir a la capital de la comarca en una Ciutat 30.

«La Ciutat a 30, Alzira més segura i sostenible», és el lema de la campanya, mentre el tríptic explica de forma gràfica els advantatges de limitar la velocitat en tota classe de vehicles:

-Reduïms els accidents

-Combatem la contaminació acústica i atmosfèrica

-Millora la convivència entre vehicles i persones

-La mobilitat urbana és més segura, saludable i sostenible

-Eliminem els reductors de velocitat i els seus inconvenients

-Aporta una major qualitat de vida per a la ciutadania

-Farà una ciutat més neta, saludable i amable

Garés recorda als conductors que «també són vianants» i que per tant «es tenen que ficar en el seu lloc quan conduixen un vehicle».

El consistori té previst instal.lar radars mòbils, «per tal de conèixer el nivell de compliment del límit de velocitat a un màxim de 30 km/h», però afegix «sense cap funció sancionadora».

Alzira s’avança així, a la decissió de la DGT que ha previst limitar a 30 km/ la velocitat en tots els municipis espanyols al llarg de 2019.