Un pesebre de playmobil causa furor entre els xiquets d’Alzira

0
3108
Enrique Salom junt el betlem

«Sempre està ple l’aparador» assegura  el gerent de Fotografia i Video Enrique Salom que mostra en el seu aparador un betlem d’unes 250 figures de playmobil. Els alumnes de l’institut Josep Mª Parra i d’una acadèmia de repas que es troben a les rodalies del nº 28 del carrer Dr Vicente Segura, són els principals admirador d’este singular naiximent.

Les figuretes les ha proporcionat, Jonathan, una amic de Salom, però Enrique i el seu fill han tingut la paciència d’instal.lar, una a una, cada figura fins omplir una superfície de 2,5×1,25 metres.

A més les han adaptat a les clàssiques figures d’un naiximent, un treball realitzat per tres persones durant dos dies. Este particular playmobil el composen romans, campesins, animalets, palmeres, terrenys de cultiu, peixets i fins i tot raspes de pex. En este cas el caganer del betlem és un soldat romà.

La iniciativa d’este original pesebre ha partit de l’empresa Alziservicios, concretament del seu gerent, Jaime Rossell; «el que preteniem és donar visibilitat a l’aparador i fer algo diferent i la veritat és que ho hem aconseguit».