L’Hospital de la Ribera incorpora un nou mamògraf digital 3D

0
1009

Modernització de la tecnologia diagnòstica

 

La Unitat de Diagnòstic Precoç del Càncer de Mama d’Alzira incorpora un mamògraf digital 3D

 

  • El nou equip facilitarà la gestió de les imatges i una millor coordinació entre la Unitat del Centre de Salut Pública i l’Hospital de la Ribera

 

  • La Unitat de Diagnòstic Precoç del Càncer de Mama d’Alzira atén més de 35.000 dones del Departament de Salut de la Ribera

 

Alzira (14.12.18). La Unitat de Diagnòstic Precoç del Càncer de Mama d’Alzira ha incorporat, esta setmana, un mamògraf digital 3D, cosa que millorarà considerablement el diagnòstic d’esta malaltia a la Ribera.

 

L’equip incorporat, a més, facilitarà la feina dels professionals de la Unitat, així com l’emmagatzematge dels estudis mamogràfics realitzats. En este sentit, la radiòloga de la Unitat, Inmaculada Martínez, ha assenyalat que «la facilitat en la gestió de les imatges va a millorar la ja bona coordinació entre la Unitat de Diagnòstic Precoç i l’Hospital de la Ribera i va a evitar possibles retards en la citació «.

 

Programa de Detecció Precoç del Càncer de Mama La Unitat de Diagnòstic Precoç del Càncer de Mama (UDPCM) d’Alzira, dependent del Centre de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat, atén més de 35.000 dones del Departament de Salut de la Ribera. Esta Unitat és l’encarregada de desenvolupar el Programa de Diagnòstic Precoç del Càncer de Mama, amb una taxa de participació a la comarca del 80% de les dones citades. El Programa s’adreça a totes les dones amb edats compreses entre els 45 i els 69 anys, a les quals se’ls cita cada dos anys per realitzar-se una mamografia. Segons ha destacat el director del Centre de Salut Pública d’Alzira, Pepe Añó, «la participació de la Ribera en el Programa està per dalt de la mitjana de la Comunitat Valenciana; en este sentit, destaca no només el grau de participació, sinó també l’alt grau d’adhesió al Programa, ja que les dones que acudeixen una vegada a la seua revisió mamogràfica, en més d’un 91% tornen a la següent cita, el que indica seua confiança en el Programa de Detecció Precoç».