Reclam editorial amb els Papes Borja

0
867

Reclam Editorial al centre del món cristià

 

L’editorial Reclam i la llegenda negra dels Borja s’agafen de la mà per portar endavant la publicació del llibre il·lustrat ‘Calixt III i Alexandre VI. Els papes Borja’; l’apassionant història que s’amaga darrere de dos xativins que en temps d’extrema dificultat dominaren el centre del món cristià.

 

L’editorial Reclam, destacada per la seua tasca en pro de la difusió cultural de les històries, personatges, paratges i emblemes del territori valencià, ha apostat en aquesta ocasió per incloure a la seua col·lecció ‘Com a casa, a cap lloc’ a Calixt III i Alexandre VI, els quals portaren el nom de Xàtiva i València al cor de la cristiandat: el pontificat.

 

Es tracta d’un llibre acuradament treballat per Purificació Mascarell, recentment guardonada amb el I Premi de Narrativa Infantil Enric Lluch de la ciutat d’Algemesí, qui ha col·laborat amb Paco Roca per tal d’il·lustrar el llibre i acostar als més menuts la història d’aquesta família perseguida per una llegenda negra un tant exagerada.

 

El llibre, que ix a la venda pel mòdic preu de 10 euros, es presentarà el proper 20 de desembre a la Casa de la Cultura de Xàtiva (com no!), i ja pot trobar-se a la pàgina web de l’editorial Reclam i a totes les llibreries.