Les zones verdes d’Alzira lluixen 5.000 plantes de temporada

0
564

Amb l’arribada de les festes nadalenques, la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira, juntament amb l’empresa concessionària del manteniment, ha incorporat als parcs, jardins i zones verdes de la ciutat 5.000 plantes de temporada tipus Poinsettia i Ciclamen de diferents colors, per millorar la imatge ombrívola i grisa de l’hivern, plantant flors de vius colors que destaquen als espais més emblemàtics de la ciutat.

La tècnica responsable del departament de les Zones Verdes ha elegit, en esta ocasió, uns exemplars que produïxen una agradable combinació de colors, com la coneguda flor de Pasqua i ciclàmens, per les seues grans i brillants flors i la seua gran resistència, especialment indicades per al seu ús en jardins urbans, i han sigut plantades en zones i carrers com el monument al Tambor, Triangle Hispanitat, les Basses, plaça de les Lletres Valencianes, l’Alquerieta, Infotourist (plaça del regne), carrer Mur, Zona Taxis i plaça Germanies, entre altres.

El regidor Fernando Pascual insistix en la idea que “Alzira és una gran ciutat que està avançant i canviant la seua imatge i des de la nostra Regidoria som conscients del fet que hem de cuidar el nostre entorn, sent constants en el manteniment i responsables com a ciutadans. És necessari recordar que mantindre el bon estat dels espais públics és una responsabilitat que no solament recau en l’Ajuntament, sinó que també involucra la ciutadania, per la qual cosa crec que hem de tenir un major nivell de consciència i respecte perquè els nostres parcs, jardins i zones verdes són de tots i per a tots”.